Inchirieri Scutere Constanța

GDPR

Notificare privind confidențialitatea

Această Notificare privind confidențialitatea explică modul în care colectăm, folosim și protejăm orice informație despre dvs. 

De asemenea, vă spunem și cum să ne contactați dacă aveți întrebări, iar noi vom fi mai mult decât fericiți să răspundem.

Dacă sunteți interesat de ceea ce facem cu cookie-urile și tehnologiile similare verificați politica de confidenșialitate.

Putem modifica această Notificare din când în când; așa încât vă rugăm să verificați mereu pentru actualizări.

Oferim o gamă largă de servicii legate de închirierea de scutere online. Această Notificare se aplică tuturor datelor cu caracter personal pe care le colectăm în timp ce realizăm acest lucru sau când ne contactați prin e-mail, telefon sau postare.

Datele cu caracter personal pe care le furnizați

Nu vă putem ajuta să faceți o rezervare sau să solicitați o ofertă fără anumite informații. 

Când faceți oricare dintre aceste lucruri, vă cerem informațiile de care avem nevoie pentru a vă oferi ceea ce doriți. Acestea sunt lucruri standard și pot include numele, vârsta, data și locul nașterii și datele de contact (e-mail, adresă și număr de telefon). Pot include informații și despre pașaport, carte de identitate și permis de conducere – și  informațiile de plată.

În plus, colectăm informații de pe calculatorul dvs. atunci când utilizați una dintre platformele noastre, chiar dacă nu efectuați o rezervare. Aceasta poate include adresa IP, navigatorul pe care îl utilizați și setările de limbă.

Stocăm și folosim informațiile pe care ni le oferiți. Când efectuați o rezervare, avem nevoie cel puțin de numele dvs., adresa de e-mail și informațiile de plată. Am putea cere, de asemenea, adresa dvs. de domiciliu, numărul de telefon și data nașterii și numele eventualilor șoferi suplimentari.

Dacă ne contactați (de exemplu prin telefon, prin e-mail sau prin rețelele sociale), vom colecta informații de la dvs. și de acolo.

După efectuarea rezervării, vă putem solicita să oferiți o recenzie pentru a ne ajuta să îmbunătățim serviciile și pentru a ne ajuta să asigurăm că viitorii clienți vor obține exact ceea ce caută.

Există și alte modalități prin care ne puteți furniza informații. De exemplu, dacă navigați de pe dispozitivul mobil, puteți împărtăși locația dvs. curentă cu noi, pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile.

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre alte persoane

 Puteți adăuga pe cineva ca șofer suplimentar sau puteți face o rezervare în numele altcuiva, de exemplu, un prieten, membru de familie sau coleg. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că acea persoană știe că ne dați detaliile sale și că a acceptat modul în care îi gestionăm datele cu caracter personal (după cum este descris în această Notificare). Aceasta este responsabilitatea dvs.

De ce colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal?

Vă solicităm datele cu caracter personal pentru a vă putea rezerva scuterul (și orice altceva de care aveți nevoie pentru rezervarea dvs.) și a ne asigura că beneficiați de cel mai bun serviciu posibil. De asemenea, o folosim pentru a vă contacta și a vă informa despre cele mai recente propuneri și oferte speciale. Acestea sunt principalele motive pentru care colectăm datele dvs. cu caracter personal, dar există și alte motive. Doriți să aflați mai multe?

Putem folosi datele dvs. cu caracter personal în următoarele moduri:

  1. Rezervări: În primul rând, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a realiza și a gestiona rezervarea dvs.
  2. Comunicarea cu dvs.: Pot exista alte momente când vă vom contacta prin telefon, e-mail sau SMS. Pot exista o serie de motive pentru aceasta, inclusiv:

-Răspunsul la tratarea oricărei solicitări pe care ați făcut-o.

-Trimiterea prin e-mail a unui memento pentru o rezervare pe care nu ați finalizat-o, pentru a vedea dacă aveți nevoie de ajutor cu aceasta. Vedem acest lucru ca pe un serviciu suplimentar util pentru că vă permite să continuați cu o rezervare fără a mai trebui să găsiți mașina din nou sau să completați toate detaliile rezervării de la zero.

  1. Detectarea și prevenirea fraudei: Pentru a vă oferi un serviciu sigur și demn de încredere, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a detecta și preveni frauda și alte activități ilegale sau nedorite. În mod similar, putem utiliza datele cu caracter personal în scopuri de securitate și evaluare a riscurilor, care pot include verificarea utilizatorilor și a rezervărilor. Acest lucru poate însemna că uneori este posibil să punem în așteptare anumite rezervări.
  2. Îmbunătățirea serviciilor noastre: Analizăm datele cu caracter personal pentru a ne ajuta să sporim funcționalitatea și calitatea serviciilor noastre online și să îmbunătățim întreaga experiență a utilizatorilor. Întotdeauna lucrăm pentru a face platformele noastre mai ușoare și mai plăcute de utilizat.
  3. Recenzii clienți: După rezervare, vă putem invita să oferiți o recenzie despre serviciile pe care le furnizăm noi sau partenerii noștri de afaceri. Recenzia dvs. va ajuta clienții viitori să facă alegerea potrivită.Prin trimiterea unei recenzii, sunteți de acord că aceasta poate fi afișată, după cum se explică în Termenii și condițiile noastre. Puteți face o recenzie anonimă sau pur și simplu introduce prenumele și locația țării.
  4. Scopuri juridice: În cele din urmă, în anumite cazuri, este posibil să fie necesar să utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a rezolva dispute juridice, pentru investigații de reglementare, din motive de conformitate sau pentru a ne asigura că aplicăm cu exactitate termenii și condițiile noastre.

 Pentru a vă procesa astfel datele cu caracter personal, ne bazăm pe următoarele temeiuri juridice:

Executarea unui contract: Trebuie să folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a îndeplini orice contract pe care l-ați încheiat cu noi. De exemplu, atunci când rezervați un scuter, trebuie să transferați detaliile dvs. de rezervare companiei de închiriere pentru a ne asigura că scuterul vă așteaptă.

Interese legitime: Putem folosi informațiile dvs. pentru „interesele noastre legitime” (un termen care se aplică oricărui lucru despre care credem că este o parte esențială a desfășurării eficiente a afacerii noastre – în același timp cu respectarea drepturilor dvs. și a legii). De exemplu, pentru a vă oferi cel mai potrivit conținut pe platformele noastre, inclusiv e-mailurile și buletinele noastre de știri; pentru îmbunătățirea și promovarea produselor și serviciilor noastre; și în scopuri administrative.

Consimțământ: Ne putem baza pe consimțământul dvs. de a utiliza datele dvs. cu caracter personal în anumite circumstanțe.Vă puteți retrage acordul în orice moment prin Solicitare de a vedea informațiile personale sau prin e-mail la dat la office@Red-Bike.ro menționând „Confidențialitate” pe linia subiectului.

Cu ce părți terțe împărtășim datele dvs. cu caracter personal – și de ce?

Compania vă oferă închirierea de scutere și/sau produse și servicii aferente:Pentru a vă face rezervare avem nevoie de cateva detalii. Aceste detalii pot include numele, intervalul de vârstă, datele de contact (e-mail, adresă și număr de telefon), data și locul nașterii, informațiile de pașaport, informațiile de pe permisul de conducere și toate preferințele pe care ni le-ați comunicat în momentul rezervării.

Autorități competente: Putem să vă împărtășim datele cu caracter personal cu autoritățile guvernamentale sau de investigație dacă suntem obligați să facem acest lucru prin lege (sau orice reglementare care are putere de lege). Aceasta include ordine judecătorești, citații și ordine care decurg din procese legale și investigații penale. De asemenea, putem divulga datele dvs. cu caracter personal dacă este strict necesar pentru prevenirea, detectarea sau urmărirea în justiție a fraudei și altor acte criminale. Și ar putea fi necesar să dezvăluim date cu caracter personal autorităților competente pentru a proteja și apăra drepturile sau proprietățile noaste.

 

Ce proceduri de securitate aplicăm pentru a vă ocroti datele cu caracter personal?

Sistemele și procedurile noastre de afaceri asigură că luăm toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal și pentru a le ocroti împotriva utilizării necorespunzătoare sau neautorizate, în conformitate cu legile romane și europene privind protecția datelor. De asemenea, avem proceduri și restricții specifice de securitate (atât tehnice, cât și fizice) care limitează accesul la și utilizarea oricăror date cu caracter personal pe care le deținem. Numai personalul autorizat poate accesa datele cu caracter personal – și i se permite să facă acest lucru numai din motive specifice, autorizate.

Cum tratăm datele cu caracter personal ale copiilor?

Nu oferim servicii copiilor sub vârsta de 18 ani și ne rezervăm dreptul de a șterge orice informație pe care o putem primi de la un copil sub această vârstă. Este posibil să primim informații despre copii în anumite situații, cum ar fi o reclamație de asigurare sau o dispută ce privește serviciul pentru clienți. Dacă se întâmplă acest lucru, vom colecta și utiliza acele informații numai cu acordul părintelui sau tutorelui copilului.

Cum puteți controla datele cu caracter personal pe care ni le-ați dat?

Aveți dreptul, sub rezerva unor excepții legale, de a accesa, corecta sau șterge orice date cu caracter personal pe care le păstrăm în legătură cu dvs. și să vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. Puteți utiliza solicitarea de a vedea informațiile personale pentru a aplica oricare dintre aceste drepturi. Dacă faceți acest lucru, vă vom cere informații suplimentare pentru a vă confirma identitatea, pentru a păstra informațiile dvs. în siguranță și vom trata solicitarea dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor din Romania.

Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe platformele noastre?

Red Bike SRL controlează prelucrarea datelor cu caracter personal. Este o societate cu răspundere limitată privată, înființată sub incidența legilor din Romania. Dacă aveți întrebări, preocupări sau comentarii referitoare la practicile noastre sau la această Notificare privind confidențialitatea, trimiteți un e-mail la office@Red-Bike.ro  menționând „Confidențialitate” pe linia subiectului și vom reveni imediat înapoi la dvs. Când vine vorba de confidențialitate, suntem întotdeauna fericiți să stăm de vorbă.

100%

Senzație Majoră

7/7

Program Non-Stop

80%

Condiție Fizică

500+

Oameni Fericiți

×